Elfenbenskusten

View listings

elfenbenskusten.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Elfenbenskusten

Fastighet till salu i Elfenbenskusten

Elfenbenskusten är ett västafrikanskt land. Abidjan, vid Atlantkusten, är landets främsta stadscentrum. Den gränsar till väster med Liberia och Guinea, i norr med Mali och Burkina Faso, i öster med Ghana. Yamoussoukro är den administrativa huvudstaden i Elfenbenskusten.

Elfenbenskusten har en utvecklande bostadsfinansieringssektor. De flesta finansierar fortfarande sina hem självständigt eftersom inteckningsmarknaden når ut till det mesta av befolkningen.

Landet upplever en snabb urbanisering, men sociala ojämlikheter har accelererat fattigdom, och shantytowns har ökat i städer, särskilt i Abidjan, där cirka 20 procent av befolkningen bor.

Regeringen försöker stimulera olika ekonomiska utvecklingsprogram genom att bygga runt 250 000 bostäder till överkomliga priser mellan 2016 och 2020.

Det är inte lätt att investera i egendom till salu i Elfenbenskusten eftersom det inte är lätt att hitta en viss kvalitet.

De bästa ställena att köpa fastigheter till salu i Elfenbenskusten är huvudstaden San Pédro och Abidjan.

Abidjan sträcker sig längs södra kusten, längs kustnära utbredningar av Ebrié-lagunen, anses vara den näst största metropolen i Västafrika.

Om du är intresserad av att investera i denna stad, är det centrala distriktet Plateau ett idealiskt ställe att leta efter fastigheter till salu i Elfenbenskusten.

San Pédro är den näst största hamnstaden i landet. Runt det har en livlig, energisk och fängslande stad exploderat där du kan hitta intressanta fastigheter till salu.

Huvudstaden Yamoussoukro är fortfarande den rikaste när det gäller egendom till salu i Elfenbenskusten. Faktum är att det finns nya offentliga byggnader och hotell.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

En tomt på 700 m² som innehåller ett huvudhus (bottenvåning med 2 våningar) och 9 lägenheter bakom huvudhuset. ACD: Okej Marktitel: Ok
Cod. 41087

Försäljning Ö, Elfenbenskusten, Abidjan, Abidjan, ile desire

6,960,900.00SEK
Försäljning
Ö

25000 m²
försäljning av en ö i centrum av staden Abidjan på elfenbenskusten. 25 hektar eller massor av 5 eller 2 hektar. Ön heter Ile desire, https://goo.gl/...
Cod. 37031

Försäljning Hotell, Elfenbenskusten, Abidjan, Grand Bassam, 25 Bp 1360 Abidjan

10,557,365.00SEK
Försäljning
Hotell

2000 m²
hotell till salu. Plats: Grand Bassam Superficies: 2000 m2 Egenskaper: -03 vardagsrum. -01 mottagningsrum. -01 nattklubb 2 stycken. -11 autonom...
Cod. 31790

Försäljning Villa, Elfenbenskusten, Abidjan, Abidjan, Riviera 3 Allabra

7,074,549.09SEK
Försäljning
Villa

780 m²
Villa-Duplex 12 stycken 783 m2 med pool, en trädgård främre baksidan av villan. Family stadsdel, inte långt från stormarknaden, apotek, bageri, etc. ...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB